«

»

mrt 29 2012

Bericht afdrukken

Nep-Voedsel–Niet van echt te onderscheiden

In veel Japanse restaurants gebruikt men namaak voedsel, vaak gemaakt van was, om in de vitrines te leggen. Hieronder wat beelden van hoe men dat kunstje kunstzinnig en eenvoudig flikt!

Kropje IJsbergsla

Meer video’s na de breek

Nep Fruit op Nep IJs
Nog een hele mooie Nep Sorbet
Nog een heerlijk Nep Nagerecht
Een heerlijk Nep Mie Gerecht
Nep Sushi
Hier een hele collectie Nep Voedselsoorten
En niet alleen in Japan. De VS kan er ook wat van!
En de handel moet ook nog aan de man gebracht worden in Nep Voedselwinkels
Maar let op! Niet alle Nep Voedsel is alleen bedoel om
te etaleren. Er bestaat ook 'echt' gevaarlijk Nep Eten!

Bijvoorbeeld Imitatie of zelfs Plastic Nep Rijst dat men verkoopt als consumeerbaar Rijst

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/03/29/nep-voedselniet-van-echt-te-onderscheiden/

3 reacties

  1. henk

    nog niet zolang geleden heb ik de woede van een kok op mijn hals gehaald, omdat ik in het restaurant waar we aten, de garnering in de vorm van wortel roosjes,radijs bloemen, en nog wat moois gewoon opat…… het was wel geen nep eten, maar zeker niet de bedoeling om op te eten!!
    nou, gelukkig kon ik de domme toerist spelen, en na een paar minuten nederlands gesproken te hebben, hield de man het voor gezien,, mijn vrouw hield gelukkig haar mond dicht ;-)
    gelukkig waren de gamba s wel om op te eten…..

    gr henk

  2. Henkie Peeters

    Leuke filmpjes maar ik heb nog steeds niet antwoord op mijn vraag gevonden:
    Wat is Fake-Food nou eigenlijk?

  3. Pien

    ik heb een presentatie over fake food maar ik kan mijn antwoord niet vinden

Laat een reactie achter