«

»

aug 12 2012

Keuken & Koken Life Hacks – Deel 1

Life Hacks zijn, naast kleine computer programma’s, ook trucjes en handigheden in en om het huis die het leven aangenamer kunnen maken en u soms (erg veel) geld kunnen besparen. Nu is dit een kook- en alles daaromheen blog, dus van mij mag u periodiek wat leuke, handige en geldbesparende tips voor in en rondom de keuken en koken verwachten. En daar waar het kan breng ik dat visueel voor u in beeld. En uiteraard zou het leuk zijn als u uw eigen Life Hacks zou inzenden aan meneer Veelkantie via info@veelkantie.nl. Mogelijk staat uw Life Hack er een volgende aflevering van Keuken & Koken Life Hacks ook bij!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/12/keuken-koken-life-hacks-deel-i/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Yvonne

  Briljant!! Dank voor de tips!

 2. MdJ

  Hm die met kruiden + olijfolie is een goed idee.

  1. Meneer Veelkantie

   MdJ,

   Dat vond ik ook al 😉

 3. Mir

  Die tip met die verse kruiden ga ik zeker snel eens proberen. Bedankt voor de tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *