«

»

aug 20 2012

Bericht afdrukken

Oeps… Iemand nog baby konijntjes hebben?

Ze waren ons toch echt verkocht als twee vrouwtjes... Maar ja, je wil ze een plezier doen want in hun hokken is het zo warm, maar dan gaat de ene zich met deze hitte nog zwaar inspannen ook. Die gaat dingen doen waar wij met dit weer niet aan moeten denken. We waren eerst bang dat ze zouden gaan vechten, maar daar is overduidelijk geen sprake van. Vrees dat ik binnenkort naar de BBQ recepten met konijn moet gaan kijken  :bunny:

Update: Momo blijkt een Kontnijn te zijn

Nader onderzoek door mevrouw en dochter Veelkantie wijst uit dat beide konijnen tot het mannelijke geslacht behoren. Het gaat dus zeer waarschijnlijk om een homoseksueel, maar minstens biseksueel, konijn. Hetgeen ook weer bewijst dat homoseksualiteit dan wel biseksualiteit kennelijk toch niet zo 'onnatuurlijk' is als sommige mensen beweren. Gelukkig zijn wij buitengewoon liberale mensen, dus mag Momo gewoon bij ons blijven. Ook al had hij zijn gevoelens even niet in de hand toen hij samen met Snuffel in één hokje zat en zijn kontje zag.


Deze blogpost is 1251 keer bekeken

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/20/oeps-iemand-nog-baby-konijntjes-hebben/

3 reacties

  1. MdJ

    Die geeft gewoon een massage. Das heel normaal hoor.

    Ach zo heb je met kerst ook wat.

  2. Meneer Veelkantie

    MdJ,

    Oh is dat het? Ik hoop hoe dan ook dat ze lesbisch of homoseksueel zijn. Want weet je hoeveel voer en stro het kost voordat die beesten BBQ waardig zijn?

  3. Nardus

    Ik zie het al, geen hol. Dus dan maar een ander hol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *