«

»

nov 15 2012

Tuut Tuut, dat is snel, dat lijken mijn verjaardagscadeaus wel!

Dit is eveneens een review van Mini In The Box Hong Kong

Mini In The BoxVan de week vertelde ik u nog dat ik voor mijn verjaardag twee horloges mocht bestellen in Hong Kong en ik zat te wachten op een levering van de bestelling die ik op 29 oktober 2012 bij Mini In The Box in Hong Kong had gedaan. Uit de reviews op de site en diverse andere sites begreep ik dat de levering nog wel eens op zich liet wachten, en dat je gerust een paar weken op je bestelling kon moeten wachten. Naar ik begreep wel 4 tot 8 weken.

Dus dat ging nooit op tijd voor mijn verjaardag binnen komen. Dus kreeg ik van mevrouw en dochter Veelkantie alvast een heel mooi pakketje met drank, sigaren, knabbel spek en een heel mooi sigarendoosje voor mijn verjaardag.

Maar wat schetst mijn verbazing! Vanmiddag stond UPS aan de deur… Met een pakketje uit Hong Kong! Met daarin onder andere mijn twee horloges die ik bij Mini In The Box had besteld!

Dat is zomaar 4 tot 6 weken sneller dan ik had verwacht. En, het zat keurig goed verpakt en het pakketje was volledig onbeschadigd. En de horloges waren exact zoals ik me had voorgesteld. Nog veel mooier zelfs!

Dus vol trots toon ik u mijn twee laatste toevoegingen aan mijn collectie horloges. Om te beginnen met een automaat (als je deze draagt dan wind deze zichzelf op) met een prachtige opengewerkte wijzerplaat en een doorzichtige achterkant van glas waardoorheen je de radartjes in het uurwerk heel mooi ziet bewegen.

Automaat

Het tweede horloge is een zogenaamd LED horloge. Die had ik namelijk nog niet in mijn collectie, want de meeste vind ik te doordeweeks en te saai, maar deze was zo mooi modern vormgegeven dat hem niet kon weerstaan. Als je op één van de knopjes drukt dan komen de rode letters die de tijd aanduiden tevoorschijn. In standby modus is de voorkant zwart glimmend glas dat erg gevoelig is voor vette vingers, zoals u ziet.

LED Watch

De kwaliteit van de horloges is, voor zover ik het nu heb kunnen constateren, verbijsterend goed. Zeker gezien de prijs dat ik voor de horloges betaald heb. Want dat is nog het meest onvoorstelbare aan de hele zaak. Het zijn prijzen waarvoor je ze in Nederland echt niet kunt kopen en ook nog eens gratis verzonden.

Ik mag dus wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over de behandeling, afhandeling, kwaliteit van het geleverde en levering van Mini In The Box. Absoluut een aanrader. Zeker als u voor de feestdagen lekker goedkoop wat cadeautjes wilt scoren! Want buiten het feit dat men met de meeste spullen werkelijk spotgoedkoop is heeft men ook nog eens een dusdanig uitgebreid assortiment aan handel waar iedereen wel wat van zijn gading tussen kan vinden. En als u het daar niet kunt vinden dan kunt u nog altijd een kijkje nemen op zusterbedrijf Light In The Box kijken waar u naast elektronica ook veel mode artikelen aantreft.

Bespaar Tips! Neem ook dit even mee in uw overwegingen: De douane kan invoerrechten rekenen over uw bestelling in China of ander Aziatische land. Tot € 22,- is uw zending BTW en invoerrechten vrij. Voor pakketjes boven de 22 euro moet je (in principe)  BTW en soms ook invoerrechten betalen. Je hebt hier 2 gevallen: Over Pakketjes met een waarde tussen de € 22,- en € 150,- moet je omzetbelasting (BTW) betalen. In de meeste gevallen is dit 21%. Pakketjes met een waarde van meer dan € 150,- betaal je zowel douanerechten, gemiddeld zo’n € 12,50, als omzetbelasting. Echter! Om wat voor reden dan ook past de douane een grote mate van willekeur toe. Dus de ene zending belast men wel, en de andere niet. Zo werd mijn zending niet belast. U kunt dus de gok nemen. Beter is het echter om uw bestelling op te delen in porties van niet meer dan € 22,-. Dat doet u bijvoorbeeld door uw bestelling telkens af te ronden en een dag of twee later wederom een bestelling te doen van niet meer dan € 22,-. Zo zijn uw bestellingen telkens gegarandeerd BTW en invoerrechten vrij. In geval van Mini & Light In The Box is dit niet zo’n probleem omdat men geen verzendkosten rekent. In andere gevallen moet u even berekenen of u niet meer verzendkosten betaald dan BTW (en evt. invoerkosten) als u uw bestelling in delen i.p.v. deze in z’n geheel in ene doet.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/11/15/tuut-tuut-dat-is-snel-dat-lijken-mijn-verjaardagscadeaus-wel/

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. ria

  go wat mooi zeg gr van ria

  1. Meneer Veelkantie

   Ria,

   Dank je schat 😉

   Goed om te zien dat je de weg hebt gevonden. Nu alleen nog even inloggen Rakker 😉

 2. Jos W.

  Goeie tip. Ik heb gelijk horloge en wat andere spulletjes besteld. Voor de prijs kun je het niet laten

 3. Meneer Veelkantie

  Jos,

  Laat ook even weten wat jouw ervaring is.

 4. Jos W.

  Heer Veelkantie. Ook ik ben verbaasd over de snelheid van bezorgen!
  Vandaag prachtig horloge binnen gekregen uit HongKong. Dus nog binnen 2 weken.

  1. Meneer Veelkantie

   Jos,

   Ja mooi hé die service… Mooie dingetjes besteld?

 5. Jos W.

  Ja ook zo’n doorschijnend horloge, maar dan zilverkleurig. Klein detail: je kunt nauwelijks zien hoe laat het is, maar ach.
  Verder een zonnekap voor mijn camera voor 4 euro haha.
  Mijn dochter heeft batterij van Samsung Galaxy kapot. Kost daarginds 4 euro!! Hier betaal je wel 30 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *