«

»

Afbeelding

Het ’t moet ook niet gekker worden’ ontbijt

Mihoen voor ontbijt

Meneer Veelkantie heeft het druk, druk druk… (toch even stiekem een blogpostje ertussen wringen in de baas zijn tijd). Want zoals u weet behoord meneer Veelkantie tegenwoordig weer tot de werkende klasse. En dat maakt hongerig. Dus ontbijt meneer Veelkantie s’ morgens weer. Dus ook hedenmorgen. Daarbij viel mijn oog op het restant heerlijke Mihoen die mevrouw Veelkantie de avond ervoor had gemaakt. Tja, wat doe je dan als man? Precies, gewoon een paar flinke scheppen sambal er doorheen en opwarmen die klets. En dat alles onder het mom van ‘ach, in Azië eten ze ook nasi, bami, mihoen en meer van zulks voor ontbijt’. Oh, en het smaakt ook de volgende dag weer geweldig! Wat een mazzelpik ben ik toch met mevrouw Veelkantie!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/12/19/het-t-moet-ook-niet-gekker-worden-ontbijt/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. EMF

  Dat zal een vlammende start geweest zijn vanmorgen hihi
  Ziet er goed uit

  1. Meneer Veelkantie

   EMF,

   Inderdaad… twee keer pijn, want ik moest daarna naar het toilet 😉

 2. Mir

  En van de nieuwe borden gegeten zie ik 🙂

  1. Meneer Veelkantie

   Mir,

   Inderdaad. En lekker dat het at 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *