«

»

feb 14 2013

Bericht afdrukken

Man man man wat was dat weer lekker!

Gisterenmiddag had meneer Veelkantie een afspraak bij de keuringsarts van de UWV (ondanks dat ik op eigen kracht alweer een hele toffe werkgever en hele drukke baan heb gevonden). Was een vruchtbaar bezoek. Eindelijk kreeg meneer Veelkantie, met zijn medisch dossier op tafel, de erkenning voor zijn aandoeningen die hem al zeker en minstens 20 jaar teisteren. De keuringsarts kon er niet meer omheen en ontkennen had geen zin meer. Maar daarover vertel ik u heel binnenkort wel het één en ander over.

Het voordeel van het bezoekje aan de keuringsarts was vooral het feit dat dit heel dicht in de buurt van onze slager De Worstenmakerij gelokaliseerd is. Dus nam ik direct van de gelegenheid gebruik om deze weer eens te bezoeken. Ik nam onder andere de heerlijke biefstukjes (à € 1,25 per stuk) mee. Het waren geweldige biefstukjes. En uiteraard prima gebakken, want als er al iets is dat meneer Veelkantie goed kan dan is het vlees bereiden, dus super mals. Het leek bijna wel tartaar zo mals als de biefstukjes waren.

We aten deze heerlijke biefstukjes met een heerlijke salade met o.a. rucola en krul- en eikenbladsla, tomaten, komkommer en geitenkaas. Beetje peper, zout en olijfolie en u heeft de lekkerste salade die u zich bedenken kunt. Daarbij hadden we nog wat peppadew's gevuld met een heerlijke kruidige roomkaas en wat stokbroodjes met diverse kruidenkaasjes en crème de camembert.

Het laat zich raden dat we weer fantastisch gegeten hebben. En dat wilde ik u toch even laten weten en zien. Zo, en nu weer aan het werk!


Deze blogpost is 605 keer bekeken

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/02/14/man-man-man-wat-was-dat-weer-lekker/

2 reacties

  1. Ballie

    Jawel… Meneer Veelkantie weet we lwat lekker is. En als iemand anders je niet verwend, zul je het toch zelf moeten doen.

    Zelf ben ik niet zo van het konijnenvoer en de geitenkaas, maar voor de liefhebber is dit natuurlijk smullen…

  2. bob

    wederom zo omschreven dat je het al bijna kan proeven. Weer inspiratie voor het komend weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *