«

»

Afbeelding

Dit is zo waanzinnig lekker!

Waanzinnig lekker

Wat u ziet? Kabeljauw uit de oven met tomaat en uien, aardappelpuree met een beetje van de roomboter(saus) waarin de kabeljauw gegaard is en duimdikke asperges met een ham, kaas en lente ui sausje. En dat is zo geweldig lekker! Dank je mevrouw Veelkantie voor deze geweldige maaltijd!


Deze blogpost is 705 keer bekeken

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/08/18/dit-is-zo-waanzinnig-lekker/

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Oele

    ziet er goed uit

  2. Adrie.

    Ziet er heerlijk uit.
    Maar de asperge tijd is allang voorbij ben wel jaloers dat jullie nog asperges hebben (hadden).
    Ik weet wel hoe je dat moet doen nl ,Vers kopen ,nee niet in de super maar bij de teler.
    Vervolgens goed schillen,(kan je ook bij de teler laten doen waar je ze koop) het “afval”goed koken en een lekkere bouillon van maken voor de aspergesoep, de geschilde asperges gelijk invriezen en je kan ze nog maanden bewaren.
    Wel ingevroren in de pan doen met koud water en gewoon koken zoals altijd .
    Dus niet eerst ontdooien, anders gaat het mis.

    Wat er ook heerlijk bij smaak zijn de opperdoezenronde aardappelen,niet schillen maar goed boenen en koken maar, beet gaar ,met gesmolten roomboter er bij.
    En dat samen met de kabeljauw van hier boven Mmmmmmmm

    Kijk zo heeft mevrouw Veelkantie in aug asperges gemaakt denk ik ?

    Adrie.

  3. Ellen

    @ Veelkantie,
    Mmmm lekker
    @ Adrie,
    Dankje voor de les asperges invriezen, wist ik niet.
    Is een goeie voor volgend jaar.

  4. Cobus

    Geweldig basisrecept !
    Geen fan van doperwten ….

    mijn variatie :

    hutspot-zakje bij AH ( toevallig in bonus gesneden 500gr á 1€ ) ga ik niet zelf voor raspen en schillen
    scheutje witte wijn ( left-over van de mosselen afg. weekend )
    wortel en ui, onderin ovenschaal, wijn, peper/zout
    visblokjes kruiden met viskruiden ( één van de vele potjes in het rekje ;) )
    nog wat wortel en ui
    roomboter, in blokjes eroverheen verdelen en een laatste peper/zout

    180c 30 á 40minuten oven

    gebakken krieltjes met groene kruiden en een fantastische avondmaaltijd !!

    Dank U !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *