«

»

okt 12 2013

Bericht afdrukken

Infographic – Gevonden voorwerpen Oktoberfest 2013

Een verzoekje in de email van meneer Veelkantie:

Marketing StrategyHet is mij opgevallen dat jullie een tijd geleden, 20 oktober 2011, een artikel hebben gepubliceerd over het Oktoberfest, erg leuk gedaan!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is het Oktoberfest 2013, op 6 oktober ten einde gekomen. Met het einde van Oktoberfest komen natuurlijk weer genoeg interessante als merkwaardige feitjes boven water. Om deze reden hebben wij een infographic gemaakt met de officiële data die zondag is uitgekomen over de meest grappige, vreemde en interessante gevonden voorwerpen van Oktoberfest 2013.
Wellicht is het voor jullie interessant om deze infographic over te nemen. Ook kunnen wij de infographic opsturen als PDF en High Resolution bestand, mochten jullie interesse hebben. Gelieve alleen wel de bron er bji te vermelden.

Nu is meneer Veelkantie wel gek maar niet dom. Want de firma waarvan ik dit mailtje ontving doet iets in mode artikelen op het wereldwijde internet. En men vist dus naar gratis reclame. Tja, we kunnen ook niet anders verwachten dan dat men graag meelift op de 1,1 miljoen unieke bezoekers en bijna 2 miljoen pageviews die meneer Veelkantie trekt op zijn arrogante maar verder buitengewoon bescheiden blogje.

De juiste manier zou natuurlijk zijn om via het punten spaarsysteem van meneer Veelkantie de leden van meneer Veelkantie leuke voordeeltjes te gunnen in ruil voor punten op de artikelen die men verkoopt!

Evenzogoed en desalniettemin is het wel een hele leuke infodinges en ik hou wel van creatieve en slimme marketing. En aangezien de bron ervan pontificaal onderaan de infodinges staat, en u ook op de afbeelding kunt klikken om naar de bron te gaan, wast de ene deze keer maar de andere hand. Dus bij deze:

Infographic - Gevonden voorwerpen Oktoberfest 2013

Oktoberfest-lost-and-found-Nederlands-STYLIGHT1

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/10/12/infographic-gevonden-voorwerpen-oktoberfest-2013/

Laat een reactie achter