«

»

dec 17 2013

Hoe u snel uw kerstverlichting kunt repareren

We kennen het allemaal. U heeft een snoer kerstverlichting maar één lampje is naar gezus gristus, dus doet het hele snoer het niet meer omdat de zooi parallel geschakeld is. Nou, ik geef u het te doen met bijvoorbeeld een snoer met 100 of meer lampjes om precies die ene eruit te vissen die naar de palestijnen is. Maar daar is nu een briljante oplossing voor. Volg onderstaande instructies op en uw kerstverlichting zal het weer doen zonder zelfs maar een lampje te vervangen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/17/hoe-u-snel-uw-kerstverlichting-kunt-repareren/

1 reactie

  1. Delangebert

    Piëzo 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *