«

»

dec 31 2013

Ik mis alleen de flinke plak spek nog… (+ aanvulling)

Oké, het is natuurlijk diep triest dat een figuur uit Rusland, waar ze nog geen fatsoenlijke broodrooster kunnen fabriceren, ons moet gaan vertellen hoe wij een eitje het beste kunnen bakken. Maar helaas, ik heb de video voor u gekeken en snap niet dat we het ooit nog anders deden. Maar ook deze Ruski is niet perfect. Want hoeveel mooier en vooral lekkerder zou het niet zijn als hij eerst een lekkere flinke plak spek in de pan deed en dan pas zijn ‘kunstje’ er bovenop?

Aanvulling! (U kunt de eerste 2 minuut 40 wel doorspoelen)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/31/ik-mis-alleen-de-flinke-plak-spek-nog/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *