«

»

jan 03 2014

Mike Row (Dirty Jobs) – TED Talk (Must see!)

Mike Row is de presentator van het Discovery programma Dirty Jobs. Daarin neemt Mike de rol aan van de personen die deze Dirty Jobs doen. En niet zelden zijn het werkelijk hele Dirty Jobs waarvan wij denken dat wij ze nooit zouden willen doen. Het is een prachtig leerzaam programma waar ik graag naar kijk. Niet alleen omdat Mike Row zijn Job zo prachtig doet, en dit met een enorme hoeveelheid humor maar ook respect doet, maar omdat je een hele andere kijk krijgt op het leven als je mensen zo hard ziet werken in zulke smerige jobs maar oh zo gelukkig zie zijn. En dat heeft Mike Row ook doorgekregen. En wat hij eveneens door heeft gekregen is de enorme afstand en discrepantie tussen de werkelijkheid en de mensen die van mening zijn dat ze onze werkelijkheid moeten vormen, kneden en politiseren. En Mike Row blijkt niet alleen een hele goede presentator te zijn maar ook een begenadigd spreker. Daarom wil ik u deze prachtige voordracht graag aanraden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/03/mike-row-dirty-jobs-ted-talk-must-see/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *