«

»

jan 06 2014

Meneer Veelkantie gaat Komkommercieel!

Money Makes The World Go RoundU heeft de advertentieblokken vast al gezien zo her en der. Het moest er een keertje van komen. Meneer Veelkantie gaat komkommercieel. Gewoon om de kosten van deze site te dekken en om andere hobby projecten te financieren.

Als voorwaarden hanteer ik daarbij dat het niet storend mag zijn voor de bezoekers. Dus geen flashy toestanden, geen links naar pornosites of andere adult content, geen pop-ups, pop-unders of interstitials (redirect waarbij je eerst naar een andere website gaat voordat je op de gevraagde content aankomt), geen gesponsorde onderdelen (in de zin van dat u bijvoorbeeld een misleidende review leest die positief is omdat ervoor betaald is), geen advertorials (ogenschijnlijke objectieve/ redactionele artikelen), niet eindeloos moeten scrollen om bij de gewenste content te komen of andere nonsens.

Gewoon adverteren via banners waarbij het uw eigen keuze is of u erop klikt of niet en waaraan geen enkele andere betekenis of verplichting verbonden is. Advertenties toestaan is helaas een must, maar niet tegen iedere prijs.

Meneer Veelkantie bezoekt, naast het vervaardigen en onderhouden ervan, zowel beroeps- als hobbymatig talloze websites. En genoemde zaken irriteren, net als bij vele andere mensen, mij mateloos. Dus u snapt dat ik niet tot één van deze website wil behoren. Daarbij zijn mijn bezoekers en is mijn integriteit mij meer waard dan advertentiegeld.

Anderzijds is het natuurlijk wel zo dat, om zoiets als een populaire site gratis voor u en betaalbaar voor mij te houden, het aantrekken van adverteerders onvermijdelijk is. En ik natuurlijk vurig hoop dat u ook op de banners die zullen verschijnen zult klikken om zo de adverteerders waar voor hun geld te bieden en het voortbestaan van Veelkantie te garanderen. Dus waardeert u de content op Veelkantie help dan met een paar klikjes om ons in de lucht te houden!

Op dit moment spreekt meneer Veelkantie met wat geïnteresseerde partijen. Of en wat daaruit komt is nog een kwestie van uitonderhandelen en wederzijds akkoord gaan. Dus het blijft even spannend. Maar heel binnenkort zullen naar verwachting de eerste advertenties op Veelkantie te zien zijn. En dan kunt u beoordelen of ik een man van mijn woord ben. En mocht u om wat voor reden dan ook bezwaar hebben tegen een adverteerder, dan kunt mij u e-mailen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/06/meneer-veelkantie-gaat-komkommercieel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *