«

»

apr 16 2014

‘Verenigde Staten van Europa’ is een herhaling van een foutNigel Farage stelt in onderstaande video een pijnlijke historische fout aan de kaak. Een fout die met een ‘Verenigde Staten van Europa’, ofwel de EUSSR zoals de tegenstanders dit project terecht noemen, in de zoveelste herhaling gaat.

Een fout die al veel vaker in de geschiedenis is gemaakt. Namelijk het verdelen of juist verenigen van landen, met een enorme diversiteit aan culturen, gebruiken, staat van de economie, mentaliteit en religies en ideologieën, om zo ‘de vrede te bevorderen of te behouden’. Iets wat zich in de geschiedenis heeft gewroken en contraproductief bleek te zijn.

Farage haalt Joegoslavië aan maar er zijn voorbeelden te over. Zoals meest recent Griekenland. De Griekse overheid hangt weliswaar halfdood aan het EU infuus, maar de Griekse bevolking die alleen de nadelen van de megalomane ideologie gedreven koers richting een Europese Sovjet Unie ondervinden roeren zich des te meer. Niet alleen brengt de nood die de Grieken nu lijden allerhande extreme uiterste van het ideologische spectrum naar boven, maar de kwaliteit van leven wordt zo ondermijnt van de gewone Griek dat er steeds meer verzet tegen het EU project ontstaat en een (burger)oorlog/ gewelddadig separatisme uiteindelijk nog de enige optie (b)lijkt te zijn om het vege lijf  te redden.

Daarnaast is de volstrekt ondemocratische opzet van de EU(SSR), die inderdaad alle kenmerken heeft van het Sovjet regime, niet de wijze waarop dit megalomane project enige kans van slagen heeft. Zoals wel blijkt is het stapje bij beetje beroven van de eigenheid en het zelfbeschikkingsrecht van mensen door open grenzen en het wegnemen van bevoegdheden, dus invloed van de bevolkingen van Europa door van soevereine regeringen in de individuele landen marionette regeringen te maken die gedicteerd worden door de EU(SSR), hét recept voor oorlogen tussen natiestaten.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/16/verenigde-staten-van-europa-is-een-herhaling-van-een-fout/

1 reactie

  1. Eddie

    Tsja het was de Romeinen anders wel gelukt. En een beetje groter rijk was dat. En een beetje langer heersten zij ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *