«

»

apr 23 2014

Verbijsterende reacties op vrouwen die mannen publiekelijk mishandelenWe leven in een rare wereld waarin een dubbele moraal heerst. Verneemt men dat een 14 jarig meisje seks heeft gehad met een 48 jarige man dan is de man een pedoseksueel en hebben we met het meisje te doen. Vernemen we dat een 14 jarige jongen seks heeft gehad met een 48 jarige vrouw dan is het een mazzelpik die het ‘op een oude fiets aan het leren is’. Slaat een man een vrouw dan is het een enorme schoft die aan de noten opgehangen moet worden. Slaat een vrouw een man dan zal hij het wel verdient hebben en is de vrouw een held die opstaat voor haar rechten, zich verdedigd of zich niet op de kop laat zitten door mannen. Over het laatste gaat onderstaande schokkende video.

Door deze hypocrisie en bizarre mentaliteit kan het bestaan dat vele miljoenen jongetjes worden misbruikt onder het mom van ‘stoer’ en ‘mazzel hebben’. En vele miljoenen mannen zowel emotioneel alsook fysiek worden misbruikt en geterroriseerd door vrouwen onder het mom van ‘hij zal het wel verdiend hebben’ en lijden in stilte en anonimiteit. Zou het anno 2014 niet eens tijd worden dat wij deze belachelijke omgekeerde vorm van seksisme eens afschaffen?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/23/verbijsterende-reacties-op-vrouwen-die-mannen-publiekelijk-mishandelen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *