«

»

nov 25 2012

De Les Gicons Actie Winnaars zijn bekend!

Les GiconsDe laatste 12 dagen prijkten er een actie van Les Gicons helemaal bovenaan de pagina en in de linker zijbalk van Veelkantie. Les Gicons gaf namelijk drie keer een waardebon weg van € 150,- korting op een boeking bij Les Gicons. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen kunt u daarmee al vanaf € 145,- een week lang in een Gîte in het prachtige Zuid-Franse Montaigut vertoeven. U kunt het hier nog eens allemaal nalezen.

De Winnaars zijn!

  1. Pieter  Porsius 

  2. Marja van Dam

  3. En  Rich Hooff

Ik feliciteer de winnaars van harte en ik hoop ook dat u daadwerkelijk heerlijk gaat genieten van een weekje, of langer als u dat wenst, in het prachtige Zuiden van Frankrijk. U ontvangt de waardebon zo direct in uw email. Let op, de waardebon is geldig tot en met 31-12-2013! Kijk op de website voor de actuele prijzen die voor het aantal personen en seizoen dat u kiest opgaan en de bescheiden bijkomende kosten.

Evaluatie van de actie:

Alles dat meneer Veelkantie nog rest is even met u deze actie te evalueren. Wat vaststaat is dat slechts 8 personen ook daadwerkelijk deel hebben genomen aan de actie. Dat zou een mager aantal zijn, maar desalniettemin is de actie een flink succes geweest. Naast de personen die ook daadwerkelijk besloten mee te dingen naar de prijzen hebben namelijk circa 75.000 unieke bezoekers de actie gezien op de site en/ of in de zijbalk van Veelkantie. Ook is de actie verschillende keren gedeeld op Facebook en gezien via Twitter en we kunnen slechts raden hoeveel mensen zodoende ook kennis hebben genomen van het bestaan van Les Gicons. Bij elkaar is het bereik naar schatting circa 100.000 en misschien wel meer mensen geweest. En dat is natuurlijk het voornaamste. Het voornaamste is namelijk dat Les Gicons meer naamsbekendheid kreeg, krijgt en ook gekregen heeft. Het effect daarvan is lastig meetbaar, maar wij hopen werkelijk dat het aantal boekingen bij Les Gicons hierdoor een flinke boost krijgt. Wij vinden namelijk dat Les Gicons dat verdient.

Les Gicons heeft namelijk onze sympathie gewonnen door het feit dat ze werkelijk staan voor het plezier van hun gasten. En dat doet men onder andere doordat u bijvoorbeeld uw hond(en) mee mag nemen en men daarvoor ook voorzieningen heeft, zoals een hondenoppas en een honden uitlaat service, getroffen. Les Gicons denkt ook aan de gehandicapte medemens die doorgaans wat moeizamer op vakantie kan door de eventuele beperkingen. Zo is de directe omgeving van de boerderij rolstoelvriendelijk gemaakt, zijn verschillende Gîtes aangepast en is er zelfs een Nederlandstalige verpleegkundige aanwezig die u, in overleg uiteraard, kan assisteren met bijvoorbeeld het opstaan en andere zaken. Waar tref je dit nou nog aan?

Kortom, Les Gicons is een buitengewoon gastvrije vakantiebestemming, in een meer dan schitterende omgeving, met mensen die hart hebben voor hun gasten en als voornaamste doel hebben het de gasten naar de zin te maken. En dat allemaal voor beslist zeer bescheiden prijzen. We hopen ook dat wij van Veelkantie een klein beetje, en liever nog heel veel natuurlijk, hebben mogen bijdragen aan het voorbestaan van dit mooie initiatief en Les Gicons op deze wijze haar goede werk voort kan zetten en de boerderij nog verder kan optimaliseren voor de gasten. We wensen Les Gicons dan ook nog jaren van veel succes toe.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/11/25/de-les-gicons-actie-winnaars-zijn-bekend/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *