«

»

jan 19 2014

(Ook) vrouwen zijn perverselingen. Allemaal!

Laten we als mannen er niet geheimzinnig over doen. We observeren allemaal vrouwenlichamen. Of we moeten gay zijn dan zijn het uiteraard mannenlichamen. En jazeker, ons blik concentreert zich dan, na het gezicht zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, op de zeg maar uitstekende delen. Zeker als deze enigszins of flink in het oog springend zijn. Juist dan is het erg lastig want of je het nu wil of niet… je ogen worden gewoon naar de genoemde gewelven getrokken. Is ook helemaal niets mis mee. Het is gewoon natuurlijk gedrag. Moeten we niet moeilijk over doen. Maar vrouwen willen dit, net als zoveel zaken, nogal eens aangrijpen om mannen te bashen en af te schilderen als perverselingen. Dan mag je er toch vanuit gaan dat vrouwen roomser dan de paus zijn in dit opzicht. Maar dan blijkt dat dit beslist niet het geval is. Ook dan gaat op, hoe in het oog springender hoe lastiger het is om niet te kijken of zelfs te staren! En er kennelijk, aan de uitdrukkingen van de gezichten te zien, stiekem wilde fantasieën bij te hebben.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/19/ook-vrouwen-zijn-perverselingen-allemaal/

1 reactie

  1. Remco

    Zie je wel! Ik wist het gewoon! Ons een beetje een schuldgevoel aanpraten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *