«

»

apr 12 2014

De ‘Wetenschap’ zegt: ‘Vrouwen zijn sneu-kneuzen!’Meneer Veelkantie is een man (duh… anders had ik mezelf wel mevrouw Veelkantie genoemd!) En ik moet zeggen dat mijn beeld van ‘vrouwen’ er bepaald niet op vooruit gegaan is. Althans, als ik de wetenschap en media moet geloven.

Zelf respect

Door de reclamewereld is mij al vertelt dat vrouwen, als ze zich niet ‘beschermen’, een spoor door het huis trekken van urine, witte vloed, andere schimmels en menstruatiebloed. Dat ze ook zonder toevoeging aan hun inlegmatrasjes een uur in de wind rieken. Dat ze zonder anti-rimpel en make-up producten op hun 20ste er al uit zullen zien als een beschimmelde aardappel. En gelukkig weet ik inmiddels dat ‘de jeuk daaaar begint’ en ook daar een middel voor is.

Via de (al dan niet social) media ben ik ervan in kennis gesteld dat vrouwen helemaal niets moeten hebben van mannen. Vrouwen zouden alleen maar seks hebben met mannen omdat mannen dit willen. Porno, ja zelfs prachtige erotiek, zou een mannending zijn. Vrouwen zouden van nature een soort van maagdelijke aseksuele bloemen zijn die niet bestoven wensen te worden. Niet in de laatste plaats omdat je van seks kinderen kunt krijgen. En kinderen zijn geen zegen maar handenbinders. Excuses van mannen om vrouwen thuis en eronder te houden. Het zou ook het hebben van een betekenisvolle carrière in de weg staan. Seks zou het ultieme middel van mannen zijn om vrouwen te vernederen. Dat is ook de reden waarom mannen massaal gecastreerd zouden moeten worden. En dat PIV (= Piemel In Vagina) per definitie verkrachting is. Ook al zou dit met instemming van de vrouw zijn en ze er plezier aan beleven.

Vrouwen hebben ook altijd hulp nodig. Niet alleen bij het tillen van zware dingen en deuren die kennelijk niet vanzelf opengaan zonder dat er een mannenhand bij komt kijken, en ook niet perse in het huishouden want dat zou wel eens uw relatie kunnen kosten, maar ook bij het vinden van werk. Vrouwen blijken namelijk ‘een achterstand’ te hebben opgelopen omdat ze in een ‘mannenmaatschappij’ leven en door ‘rolbevestigend’ speelgoed voor met name meisjes in een hen kennelijk zeer onwenselijk rolpatroon van zorgzame mens, vrouw en bovenal moeder worden gedwongen.

Dat zou hen er kennelijk van weerhouden een studie te volgen. En als ze al een studie weten te volgen ‘tegen iedere verdrukking en onderdrukking in’ door mannen dan lukt het hen door genoemde oorzaken niet om gelijke als mannen en door mannen bepaalde  prestaties te behalen. En dat zou zich vanzelfsprekend vertalen in een achterstand op de arbeidsmarkt en zeker in de hogere beter betaalde banen. Dus moeten vrouwen positief gediscrimineerd worden!

Nu zijn er natuurlijk wel vrouwen die zich door ‘het glazen plafond’ weten te wurmen maar dat neemt ‘het glazen plafond’ niet weg. Dat zou namelijk in stand worden gehouden. Waarschijnlijk uit een perverse drang om vrouwen onder het kokerrokje te kunnen begluren in de hoop dat de directrice geen slipje draagt en dat zou verklaren hoe deze vrouw het heeft weten te schoppen tot deze functie. Want niet alleen mannen zouden er niet aan willen dat er vrouwen zijn die gewoon lekker eigenwijs op eigen kracht ieder vooroordeel weten te beslechten. Vrouwen willen er al helemaal niet aan. Want voor feministen bestaan er maar een paar zekerheid in deze wereld. De ene is dat mensen met een donkere huidskleur zonder hulp van blanken omkomen van de honger en de ander is dat vrouwen zonder hulp weerloos zouden zijn tegen mannen in de mannenwereld die door mannen bestuurd en door mannen in stand gehouden zou worden.

Maar dan toch zijn er zo van die zaken die mij zelfs als mannelijke ‘feminist’, in de zin dat ik vrouwen niet als mijn ongelijke zie maar ook onze verschillende biologische evolutionaire opmaak niet ontken, die me dan weer doen twijfelen. Want ik wil best wel geloven dat de wetenschap heeft bewezen dat er geen vrouw is die niet kan bereiken wat mannen weten te bereiken, al dan niet zogenaamd door andere mannen bevooroordeeld, maar dan toch… Want dezelfde wetenschap confronteert mij telkens weer met ‘feiten’ die eigenlijk op het tegendeel wijzen van wat ik geloof.

Want wat moet ik er als feministische man nou weer van vinden, en welke conclusies moet ik er nou aan verbinden dat de bevindingen van de Universiteit van Strathclyde, Ohio en van Iowa, die vaststellen dat Social Media er aan bij zou dragen dat vrouwen ‘onzeker’ worden van zogenaamde ‘selfies’ en zou opzadelen met ‘een negatief lichaamsbeeld’?

‘Ja maar dat komt door het schoonheidsideaal dat de reclamewereld aan ons opdringt’ kunt u natuurlijk zeggen. Maar nee, dat is niet het geval. Juist omdat het niet zo gaan om ‘rolmodellen’ maar om vriendinnen zou het zelfbeeld ernstig ondermijnt worden. Nog veel meer dan traditionele media en reclame zou doen geeft het een onrealistisch zelfbeeld.

She added: “The attention to physical attributes may be even more dangerous on social media than on traditional media because participants in social media are people we know.

“These comparisons are much more relevant and hit closer to home. Yet they may be just as unrealistic as the images we see on traditional media.”

Tja, vrouwen blijken hele onzekere best wel zielige wezentjes te zijn die bij ieder stootje totaal van de leg raken. Tenminste, Als we alle berichten uit de socio-wereld, door geroeptoetert door de traditionele media, moeten geloven.

Nu ben ik natuurlijk maar een man, ofwel een vrouwen onderdrukkende potentiële (kinder)verkrachter met een intrinsieke neiging tot geweld jegens alles dat niet-man en niet-blank is die alleen maar uit is om via Penis In Vagina contact vrouwen te vernederen en te onderdrukken, hetgeen overigens totaal geen impact heeft op mijn zelfbeeld omdat ik een man ben. Maar toch begrijp ik niet dat ik geacht wordt om vrouwen enerzijds als mijn absolute gelijke te beschouwen, die niets kunnen dat ik als man niet kan en zonder invloed van mannen alles kunnen bereiken wat mannen bereiken, terwijl het volgens dezelfde wetenschap (althans, sociale ‘wetenschap’ hetgeen net zo iets is als astrologie) zou gaan om emotioneel buitengewoon kwetsbare softe wezentjes die bij iedere poep en scheet die hen dwars zit zich overgeven aan een eating binge, of zichzelf juist uithongeren, en zelf mutilerend voor de trein springen.

Gelukkig ben ik een man en trek ik me dus niets aan wat anderen over me denken of wat sociale ‘wetenschappers’ beweren over zowel het man-zijn als het vrouw-zijn. En dat is alles dat het ‘succes’ van mannen feitelijk kan verklaren.

Als ik mag refereren aan de foto in het begin van het artikel dan wil men wijzen op met name de ‘beauty industry’. Maar wat men vergeet is dat ook hetgeen wij kennen als sociale ‘wetenschappen’, net als de andere (doorgaans eveneens linkse) asieligheidsindustrie, ook een enorme industrie is. En het is eveneens een miljarden business die alleen wel vaart op andermans ellende. Bij het anderen, in dit geval met name vrouwen, aanpraten van vermeende ‘problemen’.

Net als het vermeende negatieve zelfbeeld en rolmodel dat het vroegere op religie gebaseerde samenleven aan vrouwen opdrong en nog opdringt, en net als het vermeende negatieve zelfbeeld dat u door de reclame industrie wordt opgedrongen, dringen ook zogenaamde sociologen u een bepaald beeld van de maatschappij en van uzelf aan u op.

U kunt zich pas alleen en echt losmaken van alle invloeden op uw zelfbeeld als u alle invloeden daarop buitensluit. Dus ook de invloeden, zoals in geval van ‘sociale wetenschappen’, die net als alle andere industrieën pretenderen u te willen ‘helpen’ om het beeld van uzelf te verbeteren maar in wezen alleen zichzelf verbeteren over uw rug en ellende.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/12/de-wetenschap-zegt-vrouwen-zijn-sneu-kneuzen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *