«

»

jun 29 2014

Bericht afdrukken

De ISIS ‘nazi’ visie voor niet-moslims



Terwijl de wereld nog sterk verdeelt is over waar men de moslim terreurorganisaties (pleonasme) te plaatsen en of het wel 'echte moslims' zijn, en 'veiligheidshalve' (lees: laf) de ISIS terroristen 'strijders', 'rebellen' of 'opstandelingen' noemt, winden de terroristen er zelf geen doekjes om als men de toekomst van 'infidels' (niet-moslims) bespreekt.

ISIS toekomstvisieEr is grote verwarring in de wereld. Met name in de politieke elitaire wereld en de aan hen gelieerde mainstream media. Er zijn namelijk diverse groepen moslims die het geduld niet meer op kunnen brengen om te wachten tot het percentage moslims in het westen en op het Afrikaanse continent van dien aard is dat een overname dan wel de onderwerping van genoemde beschavingen aan de leefregels en leerstellingen van de islam onvermijdelijk is. Kortom, de islamisering van het westen, waar 'vuig rechts' al decennia voor waarschuwde en als 'xenofoben', 'racisten'en 'islamofoben' werden weggezet, is aanstonds als het aan de volgers van de 'ware pure islam' is.

Al Qaida kon men nog wegzetten als 'radicale' moslims. Maar met de opkomst van Boko Haram en ISIS in zowel Afrika, het Midden Oosten maar ook in onze eigen westerse steden, en de gigantische steun die met name ISIS geniet onder moslims in het westen, is de altijd al politiek correcte leugen over de aard van de islam en moslims, als zou  'het merendeel van de moslims gematigd' zijn, flinterdun en bijna geheel transparant geworden.

Het begon in feite al in het voorheen vrije en liberale Iran. De socialisten aldaar verdreven de Sjah en gaven zo ruimte aan de islamisten om van Iran een totalitaire islamitische theocratie te maken. Al decennia is er ook in het voorheen strikt seculiere Turkije eveneens sprake van een groeiende beweging richting verregaande islamisering. Een beweging die sinds enige jaren op de volle steun van Erdogan kan rekenen. Ook de meer recentere 'Arabische lente' liep uit op een enorme ruk naar meer islam. Egypte kon tot op heden nog enigszins ontsnappen aan een verregaande islamisering met een noodgreep door de Moslim Broederschap buiten de macht te plaatsen maar Libië ging subiet voor de bijl. In geen enkel land waar de zogenaamde 'Arabische lente' van zich deed of doet spreken is er sprake van een werkelijke vooruitgang en democratisering. Het beetje democratie dat zich voordeed werd al snel misbruikt dan wel gebruikt om een zo nodig nog corrupter maar in ieder geval nog totalitairder islamitisch systeem te installeren.

Must see video - Over enkele tientallen jaren is heel Europa islamitisch

Een van de oorzaken dat er overal een zogenaamde 'Arabische lente' uitbrak was de jubelstemming in het westen. Het zou en moest verkocht worden door westerse ideologen en dus media als een soort van 'verlichtings- en democratiseringsbeweging' in de door de islam gedomineerde delen van de wereld. De terroristen en islamisten werden zelfs gesteund door de VN en Amerika en zo aan de macht geholpen in met name Libië. Een totaal schizofreen beleid aangezien men in Libië steun gaf aan dezelfde islamisten die men in Afghanistan met hand en tand bestrijd.

In Syrië kondigde Assad al vanaf dag één aan dat het beslist niet om 'vrijheidsstrijders' maar om aan Al Qaida gelieerde terreurorganisaties gaat die de macht over willen nemen. Iets wat Gadaffi in Libië eveneens, maar zoals wij weten zonder resultaat maar achteraf volkomen terecht, beweerde. Het mag alleen ook in Syrië niet baten. Het zal vroeg of laat, zeker gezien de westerse hulp die de terroristen aldaar genieten, ten prooi vallen aan de 'pure ware islam'.

Nu pas dat, aangemoedigd door de recente ontwikkelingen in Syrië, Boko Haram in Nigeria en omstreken en ISIS in Irak en omstreken nog nadrukkelijker dan normaal al van zich laten horen en zien, en er geen doekjes om winden dat islamisering het doel is, lijkt het westen een beetje wakker te worden. Daar waar de islam is, is er ellende. Iets wat men overigens ook al in de steden van onze westerse landen kunnen waarnemen maar wat van politiek correct en de media niet benoemd mocht worden op straffe van sociale uitsluiting en hetzes door de gevestigde politieke elite.

Zoals gezegd worstelen de politieke elite, ideologen en dus ook de media, met de recente ontwikkelingen en komen er tal van eufemisme aan te pas om de gewelddadige islamiseringsbewegingen in de wereld te duiden als niet- of zelfs onislamitisch en als 'lokale brandhaarden van radicale moslimbewegingen'. Ondertussen kijkt het westen passief en stuurloos toe. Een vacuüm dat dankbaar gebruikt wordt door moslims in het westen om ook hier van het tragere pad van de geleidelijke islamisering af te stappen en een islamiseringsbeweging door pressie en geweld in te zetten. Te beginnen door de zogenaamde 'overgrote meerderheid van gematigde moslims' voor te bereiden, door o.a. te peilen of de genoemde 'gematigde moslims' in verzet komen, te zien of de westerse leiders actie ondernemen en zodoende zeg maar de komende strijd ofwel jihad langzaam maar zeker in te leiden. En dat blijkt wonderwel erg goed te lukken.

Grote delen van de westerse moslims, er zijn onderzoeken die zelfs spreken van 73%, steunen bewegingen als ISIS, honderden moslims vertrekking richting Syrië en Irak om alvast de nodige gevechtservaring op te doen, en de westerse leiders mompelen hooguit wat gemeenplaatsen als hen gevraagd wordt wat te doen met jihadisten die terugkeren naar o.a. Nederland. Sommige idioten verkondigen zelfs dat we 'respect en bewondering moeten hebben voor de gedrevenheid en het idealisme om de wereld te verbeteren' van de jihadisten en er 'niets is om ons druk over te maken'. Ondertussen doet de media mee middels het witwassen van islamitisch antisemitisme en terrorisme terwijl men de gigantische toename van door islam geïnspireerde antisemitisme af blijft doen als 'geïsoleerde incidenten'.

De Britten lopen al decennia lang ruimschoots voor op Nederland als het gaat om het buigen voor de eisen van de volgers van de islam. islamkritiek wordt daar zwaar bestraft onder het mom van 'racially- or religiously-aggravated crime' zoals dit vormgegeven is in de zogenaamde 'Public Order Act. Zelfs het quoten van Winston Churchill kan je op veel problemen komen te staan. Aan deze zogenaamde 'Public Order Act', een censuurwetgeving, worden overigens alleen autochtone niet-moslims gehouden. Moslims mogen probleemloos oproepen tot aanslagen en massamoord.

Het is in hetzelfde Engeland dat de aanhangers van ISIS van zich doen laten spreken en alvast de toekomst voor degene die zich niet bekeren tot de islam (voor)spellen. Kennelijk acht men de tijd daarvoor rijp. En uiteraard komt er ook in dit geval geen 'Public Order Act' aan te pas en valt de walgelijke toekomstvisie van deze ISIS aanhangers onder 'de vrijheid van spreken'. Pas als je, je uitspreekt tegen deze nazi-achtige visie komt de politiek, politie en justitie in beweging, want dan pleeg je een 'racially- or religiously-aggravated crime' want je 'hits je het volk op tegen moslims'.

Op een 'gezellige' ISIS barbecue in Cardiff liet Abu Waleed weten wat infidels dan wel kafirs mogen verwachten van hun toekomstige islamitische overlords. De ideeën zijn zo bespottelijk dat Adolf Hitler en zijn nazi trawanten zeer waarschijnlijk in een lachstuip zou raken. Waleed is echter bloedserieus en als het aan hem is, is het snel realiteit!

Wat van de ISIS plannen voor de nabije toekomst:

  • Niet-moslims moeten een rode band rond de nek dragen,
  • Niet-moslims(christenen)  moeten hun voorhoofd scheren,
  • Niet-moslims moeten schoenen dragen die niet bij elkaar passen,
  • Niet-moslims met mooie kleren moeten deze afstaan aan moslims,
  • Niet-moslims mogen niet op de stoep lopen maar op de rijbaan,
  • Niet-moslims mogen kerken hebben maar de klokken niet luiden,
  • Niet-moslims moeten Jiziya (beschermgeld) belasting betalen,
  • Niet-moslimvrouwen moeten verplicht een nikaab gaan dragen,
  • Niet-moslims moeten op ezels rijden,
  • Niet-moslims moeten hun eigen bed afstaan aan moslims,

Nu kunnen we natuurlijk lachen om deze idiotie, maar beter neemt u het bloedserieus, want op een dag is dit de realiteit! En meer ervan is al realiteit zonder dat u het zich realiseert. Want het klinkt misschien belachelijk, maar dacht u werkelijk dat moslims geen richtinggevoel hebben, of 'in hun thuislanden' gewend zijn om kriskras over de straat te lopen, en u daarom altijd altijd moslims moet ontwijken op bijvoorbeeld de drukke zaterdag markt? U bent een kafir en u moet dus opzij gaan voor moslims en niet andersom. U bent op z'n best lucht en/ of niet bestaand voor moslims!

De toekomst die Abu Waleed de niet-moslims van Engeland voorspelt doet nog het beste denken aan de absurde raciale anti-Joodse wetten en voorschriften onder het nazisme. De reden daarvoor is dat de islam en het nazisme grote overeenkomsten vertonen. De islam is er zelfs de overtreffende trap van. Daar waar de nazi's nog hele specifieke groepen, zoals Joden, Roma en homoseksuelen, op het oog hadden, rekenen moslims niet alleen eveneens genoemde bevolkingsgroepen maar alles dat niet-moslim is tot hun vijanden die minstens vernederd, onderworpen of bestreden moeten worden met het gruwelijke geweld dat wij momenteel weer prominent zien in Nigeria, Syrië en Irak.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/29/de-isis-nazi-visie-voor-niet-moslims/

1 reactie

  1. vanhetgoor

    Het filmpje was wel wat lang, en er werd ook niet veel nieuws toegevoegd. Ik ken het nu wel zo’n beetje. Wat nu van belang is dat er wordt opgetreden. Er moet eindelijk een eind gemaakt worden aan die onzin. Het wordt tijd, het is bij wijze van spreken vijf voor twaalf (en dan komt de middagpauze).

    Ik wil actie zien, ik wil hectoliters varkensbloed voor de ingang van de moskee zien. Ik wil zien dat de imam wordt afgevoerd naar detentie omdat hij kinderneukers naar de mond praat. Moskeeën moeten worden afgebroken omdat het haathutten zijn.

    Kom niet meer met verhaaltjes over hoe moeilijk de problemen zijn, kom met oplossingen! Wij hebben in 1940-’45 de fascisten verslagen, dat kunnen we weer doen. Op Amerika en Engeland hoeven we dit keer niet te rekenen, dit keer moeten we het zelf doen. En ik geloof dat wij het kunnen, maar dan moeten we wel eindelijk eens een keer beginnen met ten minste aangifte te doen tegen onrecht.

Laat een reactie achter